Cursuri marketing

More Marketing Solutions si Institutul de Marketing va sprijina sa obtineti certificari profesionale CIM (Chartered Institute of Marketing)

Ne bucuram sa anunta ca putem oferi sprijin local tuturor marketerilor interesati sa-si creasca performanta profesionala la standarde internationale prin Oxford College of Marketing si Chartered Institute of Marketing (CIM). Din acest motiv ne-am implicat in dezvoltarea Institutului de Marketing, pe al carui site dedicat, www.institutuldemarketing.ro, gasiti toate informatiile despre cursurile de marketing in urma carora obtineti calificari profesionale cu recunoastere internationala.

Oxford College of Marketing este unul dintre colegiile de marketing de top care ofera cursuri de formare in marketing, marketing digital si relatii publice in urma carora se obtin calificari profesionale acordate de catre Chartered Institute of Marketing (CIM) si de catre CAM Foundation.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare institutie a profesionistilor de marketing din lume. Calificarile profesionale CIM sunt singurele programe de calificare in marketing cu recunoastere internationala. Chartered Institute of Marketing (CIM) joaca un rol cheie in formarea, dezvoltarea si reprezentarea profesiei de marketer.

Pregatirea pentru calificarile CIM le confera marketerilor abilitati si cunostinte pentru a fi mai buni la locul lor de munca si pentru a ajuta companiile in care lucreaza sa fie mai profitabile.

Acum aveti sansa unui suport si in Romania pentru obtinerea unei certificari profesionale internationale in marketing, alaturi de institutii de marketing de prestigiu din Marea Britanie.

Cursuri de marketing

Chartered Institute of Marketing (CIM)

Certificatul Introductiv in Marketing (Introductory Certificate in Marketing)

Daca nu aveti experienta in domeniul marketingului si nu aveti nicio calificare in acest sens, atunci acest curs va poate oferi intrarea in acest domeniu. Este un curs in urma caruia se obtine un certificat in marketing si poate fi parcurs in sase luni de zile.

Certificatul Profesional in Marketing (Professional Certificate in Marketing)

Daca sunteti angajat intr-o functie de marketing la nivel de incepator, daca aspirati la o cariera in marketing sau doriti sa patrundeti cu o experienta dintr-un alt domeniu in cel al marketing-ului, atunci acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastra.

Diploma Profesionala in Marketing (Professional Diploma in Marketing )

Daca sunteti responsabil cu gestionarea procesului de marketing la nivel operational, sunteti avansat pe o pozitie de marketing la nivel mediu,  cautati sa va imbogati cunostintele dobandite la nivel de Certificat sau doriti o mai buna intelegere a resorturilor de business care stau la baza managementului in marketing, acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastra.

Diploma in Marketing Chartered Postgraduate (Chartered Postgraduate Diploma in Marketing)

Daca deja ati dobandit un nivel ridicat de cunostinte si/ sau de experienta in marketing, atunci acest nivel poate fi varianta potrivita pentru dumneavoastra.

Programul Graduate Foundation  (The Graduate Foundation Programme )

Absolventii cu experienta de marketing, dar fara o diploma in marketing pot acum sa urmeze College of Marketing Graduate Foundation Programme care le va asigura suportul teoretic necesar pentru o viitoare certificare internationala  in marketing.

Cursuri Marketing Digital

Comunicare Publicitate & Marketing (CAM)

Diploma in  Marketing Digital (Diploma in Digital Marketing )

Aceasta calificare intensiva va furnizeaza cunostintele care stau la baza principiilor marketingului digital si abilitatile necesare pentru a face planificare de marketing digital.

Diploma in Media Digitala (Diploma in Managing Digital Media)

Aceasta  calificare noua si incitanta studiaza canalele digitale, relevanta si eficienta acestora pentru includerea intr-un mediaplan. Optimizarea pe motoare de cautare, publicitate online, e-mail marketing, marketing viral, PR online, marketing afiliat si media sociala, toate sunt explorate in detaliu.

Diploma in Marketing Mobil ( Diploma in Mobile Marketing)

Aceasta calificare a fost dezvoltata recent de CAM si este singura calificare disponibila marketerilor din intreaga lume dornici sa isi actualizeze cunostintele si competentele legate de marketing pe telefoanele mobile.

Diploma in Evaluare si Analiza Digitala (Diploma in Digital Metrics and Analytics)

Analiza bine facuta a indicatorilor de marketing online ii va ajuta pe marketeri sa-si dirijeze cheltuielile catre zonele cu maximum potential de profit. Acest nou curs dezvoltat de CAM este singura calificare profesionala care se concentreaza asupra acestei zone.

Diploma in Media si Branding Digital (Diploma in Digital Media and Branding)

Cursul „Diploma in Digital Media and Branding” va permite sa evaluati/identificati canalele cheie folosite de clienti/consumatori si va ajuta sa intelegeti cum sa comunicati intr-un mediu de comunicare care evolueaza continuu.

Diploma Planificarea Campaniilor Digitale (Diploma in Digital Campaign Planning)

Diploma “Planificarea campaniilor digitale” va ajuta sa realizati proiecte digitale de comunicare. Acest curs  acopera domenii precum concepte digitale, realizarea unui proiect, controlul si evaluarea campaniei si anticiparea noilor tendinte.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul dedicat www.institutuldemarketing.ro.