Oana Sav
consultant senior

Cu o experienta bogata castigata in companii multinationale si specializari in comunicare, publicitate si marketing, se ocupa de dezvoltarea si coordonarea proiectelor de marketing si comunicare din perspectiva strategica.  Oana Sav este Chartered Marketer,  a studiat  la Oxford College of Marketing si este  membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie, din 2007.

 

elena Dobre- consultant marketing online
Elena Dobre
consultant marketing online

In februarie 2013, Elena​ Dobre a revenit in Romania pentru a se alatura agentiei Conversion Marketing, unde a gestionat unele dintre cele mai mari bugete de marketing online din Romania, pentru clienti precum eMag, Flanco, Autovit, OLX, Oriflame. In prezent, Elena lucreaza independent in consultanta de marketing online si promovare PPC si colaborator pe proiectele de marketing digital  al More Marketing Solutions.

Cristina-Lincu

Cristina Lincu
consultant comunicare, creator de continut

Cristina Lincu este consultant in comunicare si content writer, cu o experienta de peste 15 ani in marketing, jurnalism si comunicare, atat in Romania, cat si in Spania. Aici a coordonat activitati de marketing in diferite companii, precum Western Union sau MoneyGram, dar si proiecte dedicate comunitatii romanesti din diaspora („Roman in Lume” – ziar de limba romana, emisiuni, evenimente, site). In on-line administreaza mai multe bloguri si este detinatoarea unui premiu pentru blogging creativ (SuperBlog 2014). Specializarea in marketing se imbina cu pasiunea si talentul pentru scris cu scopul de a face marketing prin continut de calitate, menit sa mentina publicul informat si pasionat de produsele si serviciile dumneavoastra.

Eduard Stancu
consultant senior

Este specializat in management strategic, marketing, organizare si restructurare. Cu o experienta de 15 ani in administrarea si crearea de afaceri, acesta poate sa inteleaga foarte bine contextul in care va desfasurati activitatea, problemele cu care va confruntati si sa va propuna solutii individualizate si eficiente pentru afacerea dumneavoastra.

Consultant Marketing Inovatie si Cercetare de Marketing
Dragos  Sinca
conlaborator

Dragos Sinca este  consultant de marketing specializat in inovatie si cercetare de marketing. In trecut, el a lucrat pentru companii multinationale ca Synovate, AC Nielsen, JTI, Kraft Foods, REWE si Diebold Nixdorf si are o experienta de mai bine de zece ani in strategie de marketing, inovatie & cercetare si in diverse zone ale marketingului B2B si B2C. Dragos a condus peste 300 de programe de inovatie si cercetare de marketing, in diverse domenii, de la B2B, FMCG si Healthcare, pana la branding si publicitate. Experienta sa in marketing l-a determinat sa-si concentreze eforturile si specializarea sa in consultanta de piata si suport decizional bazat pe consum si comert.