De ce noi
More Marketing Solutions este o companie independenta care furnizeaza resurse si idei creative de marketing si comunicare pentru ca afacerea dumneavoastra sa castige mai multi clienti, mai mult profit si mai multe oportunitati.

Alaturi de noi aveti doar avantaje

Beneficiati de consultanta de specialitate

Nimeni nu se pricepe la toate. Fiecare domeniu are specificul lui, iar performanta vine in timp. Experienta acumulata ne permite sa dezvoltam solutii mai eficient, mai rapid si cu un plus de specializare. Consultantii nostri lucreaza de peste 12 ani in comunicare si marketing si s-au confruntat cu situatii de comunicare si dileme de marketing cat se poate de diverse pentru a va putea ajuta sa rezolvati eficient probleme similare. In plus, reteaua noastra de colaboratori ne asigura specializare si calificare  in  fiecare domeniu in care activam.

Castigati timp

Timpul este o resursa vitala pentru succesul unei companii. Multe firme cu potential, produse inovatoare sau strategii inovatoare esueaza din cauza intarzierii cu care ajung pe piata. Va ajutam sa va concentrati pe dezvoltarea afacerii dumneavoastra, castigand  viteza, rapiditate de reactie si avantaj competitiv  in raport cu ceilalti jucatori.

Obtineti rezultate

Specialitatea noastra este marketigul, iar ratiunea marketingului sunt rezultatele. Ne diferentiem prin concentrarea pe rezultate cuantificabile si masurabile, pe ROI. Care inseamna si Return of Investment, dar si Return of Involvement.