Certificarile profesionale, calificarea ideala pentru practicienii si profesionistii in marketing si comunicare

septembrie 22, 2011 9:33 am Publicat de

In toate domeniile, certificarile profesionale sunt calificarea cea mai ceruta si apreciata de angajatori. In domeniul marketingului, Calificarile CIM ( Chartered Institute of Marketing) sunt recunoscute international si ofera o cale sigura e dezvoltare in cariera pentru cei care isi doresc calificari profesionale. Calificarile profesionale sunt varianta ideala pentru  toti cei care lucreazadeja in marketing si comunicare dar vor sa-si creasca performanta la locul de munca si sa obtina in acelasi timp o diploma valoroasa.

Chiar daca aveti o diploma si un loc de munca in domeniu, tot trebuie sa tineti pasul cu dezvoltarea dumneavoastra profesionala si sa va asigurati ca sunteti competitiv pe o piata a muncii europeana si globala iar obtinerea  calificarile profesionale este un pas sigur catre aceasta. Este foarte important atat pentru dumneavoastra cat si pentru  pentru angajatori ca ceea ce invatati sa fie recunoscut la nivel international.

Veti vedea ca adesea chiar  angajatorii sunt dispusi sa va ajute sa platiti taxele pentru studiu si obtinerea certificarilor profesionale.  Pana la urma, dezoltarea dumneavoastra profesionala are impact pozitiv asupra afacerii angajatorului. Investitia in dumneavoastra este importanta si pentru angajator daca acesta doreste sa isi pastreze avantajul competitiv in piata in care activeaza.

In plus, internetul  si tehnologia au revolutionat pur si simplu modalitatile de studiu si pobilitatile de a obtine o calificare recunoscuta la nivel mondial. Din ce in ce mai multi studenti din intreaga lume urmeaza cursuri la distanta. Institutul de Marketing,  prin  Oxford College of Marketing  si More Marketing Solutions  ofera studentilor o varietate de metode de studiu si flexibilitate maxima pentru ca  studentii din Romania sau studentii romani din alte tari ale lumii sa  obtina calificari in marketing si comunicare recunoscute international.

Aflati mai multe despre fiecare categorie de curs pe site-ul dedicat al Institutului de Marketing, www.institutuldemarketing.ro.

Etichete: ,

Categorisit în: , , , , ,

Acest articol a fost scris de oana