Certificari internationale de marketing in Romania

august 16, 2011 7:54 am Publicat de

Certificarile internationale de marketing CIM ( Chartered Institute of Marketing) permit marketerilor sa isi extinda si perfectioneze pregatirea, indiferent de experienta lor si de stadiul in care au avansat in cariera.  CIM este cea mai mare si mai de succes organizatie profesionala internationala a marketerilor, ale carei calificari sunt recunoscute in intreaga lume.

Care sunt alternativele de curs CIM ( Chartered Institute of Marketing)  pe care le oferim in Romania prin parteneriatul nostru exclusiv cu Oxford College of Marketing?

Certificatul Introductiv in Marketing (Introductory Certificate in Marketing)

Daca nu aveti experienta in domeniul marketingului si nu aveti nicio calificare in acest sens, atunci acest curs va poate  poate oferi intrarea in acest domeniu.  Este un curs in urma caruia se obtine un certificat  in marketing  si poate fi parcurs in sase luni de zile.

Certificatul Profesional in Marketing  (Professional Certificate in Marketing)

Daca sunteti angajat intr-o functie de marketing la nivel de incepator,  daca aspirati la o cariera in marketing sau doriti sa patrundeti  cu o experienta dintr-un alt domeniu in cel al marketing-ului, atunci acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastra.

Diploma Profesionala in Marketing (Professional Diploma in Marketing )

Daca sunteti responsabil cu managerierea procesului de marketing la nivel operational, sunteti avansat  la o pozitie de marketing la nivel mediu,  cautati sa va imbogati cunostintele dobandite la nivel de Certificat sau doriti o mai buna intelegere a resorturilor de business care stau la baza  managementului in marketing, acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastra.

Diploma in Marketing Chartered Postgraduate (Chartered Postgraduate Diploma in Marketing)

Daca deja ati dobandit un nivel ridicat de cunostinte si / sau de experienta in marketing, atunci acest nivel poate fi varianta potrivita pentru dumneavoastra.

Programul Graduate Foundation  (The Graduate Foundation Programme )

Absolventii cu experienta de marketing dar fara o diploma in marketing pot  acum sa urmeze College of Marketing Graduate Foundation Programme care le va asigura suportul teoretic necesar pentru  o viitoare certificare internationala  in marketing. Este cel mai inalt nivel de calificare pentru profesionistii in marketing.

Etichete: ,

Categorisit în: , , ,

Acest articol a fost scris de oana