More Marketing Solutions

Blog

cu si despre

Resurse video de marketing

Cu ocazia lansarii parteneriatului intre Universitatea Bucuresti  si Oxford College of Marketing, reprezentat in Romania de More Marketing Solutions  si a deschiderii  Institutului de Marketing, vi se ofera posibilitatea de a evalua singuri (pana vineri 28 octombrie), gratuit, multitudinea de resurse video care sunt puse la dispozitia dvs. pentru a sustine efortul de pregatire profesionala si de obtinere a certificarilor internationale CAM si CIM.

Pentru acest lucru intrati pe pagina www.oxlearn.com si folositi loginul romaniamarketing si parola marketing .

De asemenea va asteptam si la prezentarea care va avea loc miercuri, 25 octombrie, ora 17:00, Amfiteatrul Odobescu, Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti.


Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Unicul scop al marketingului este sa determine cat mai multi oameni sa cumpere cat mai multe produse, cat mai des, cu cat mai multi bani. Daca activitatile dumneavoastra de marketing nu trimit consumatorii la casa cu portofelul in mana, gata sa va cumpere produsele, n-are rost sa le faceti!

(Segio Zyman)