More Marketing Solutions

Blog

cu si despre

Ponturi de marketing digital pentru firma ta

Anul asta se schimba moda. Ce se poarta? Cine-i cel mai bine imbracat din parcare? Oamenii petrec cel mai mult timp pe internet in social media. Banii urmeaza. Afacerile devin sociale. Shoppingul devine social. Social media s-a transformat brusc in vestimentatie obligatorie. Tu ai innoit garderoba pentru brandurile tale? Stii ce sa comanzi? Stii ce sa alegi dar mai ales, stii ce iti permiti?
Doua workshopuri interactive care te ajuta sa descoperi logica si resorturile modei in marketing digital si media sociala printr-un curs structurat pe exemple si studii de caz care sa te ajute in munca ta. Cum iti adaptezi profitabil promovarea, brandul si organizatia la moda satului global? Inspira-te de la cele mai trendy organizatii. Ia-ti modele de la cele mai cool branduri din lume si din Romania.

Detalii si inscrieri  pana miercuri,  29  mai 2013.

Parteneri:

Integral Programe Educationale, Textus Ex Machina.


Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Unicul scop al marketingului este sa determine cat mai multi oameni sa cumpere cat mai multe produse, cat mai des, cu cat mai multi bani. Daca activitatile dumneavoastra de marketing nu trimit consumatorii la casa cu portofelul in mana, gata sa va cumpere produsele, n-are rost sa le faceti!

(Segio Zyman)