More Marketing Solutions

Blog

cu si despre

Suport in Romania pentru obtinerea de certificari internationale de marketing CIM

Ne bucuram sa anuntam ca More Marketing Solutions reprezinta Oxford College of Marketing in Romania si ca putem oferi astfel sprijin tututor marketerilor interesati sa-si creasca performanta profesionala la standarde internationale prin calificari CIM ( Chartered Institute of Marketing).

Oxford College of Marketing este unul dintre colegiile de marketing de top care ofera cursuri de formare in marketing, marketing digital si relatii publice in urma carora se obtin calificari profesionale acordate de catre Chartered Institute of Marketing (CIM) si de catre CAM Foundation.
Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare institutie a profesionistilor de marketing din lume. Calificarile profesionale CIM sunt singurele programe de calificare in marketing cu recunoastere internationala.

Chartered Institute of Marketing (CIM) joaca un rol cheie in formarea, dezvoltarea si reprezentarea profesiei de marketer.

Pregatirea pentru calificarile CIM le confera marketerilor  instrumente, abilitati si cunostinte pentru a fi mai buni la locul lor de munca si pentru a  ajuta companiile in care lucreaza sa fie mai profitabile.

Acum marketerii dar si companiile interesate sa investeasca pentru a oferi angajatilor lor sprijin  pentru obtinerea unei certificari profesionale internationale in marketing  alaturi de institutii de marketing de prestigiu din Marea Britanie au in More Marketing Solutions un partener local.

Pentru informatii suplimentare despre obtinerea calificarilor CIM in Romania puteti sa ne contactati.


1 Comment to Suport in Romania pentru obtinerea de certificari internationale de marketing CIM

 1. Lucian's Gravatar Lucian
  august 20, 2011 at 19:34

  Buna ziua,

  As dori o brosura a cursurilor.

  Multumesc,
  Lucian Nistoroiu


Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Unicul scop al marketingului este sa determine cat mai multi oameni sa cumpere cat mai multe produse, cat mai des, cu cat mai multi bani. Daca activitatile dumneavoastra de marketing nu trimit consumatorii la casa cu portofelul in mana, gata sa va cumpere produsele, n-are rost sa le faceti!

(Segio Zyman)