More Marketing Solutions

Blog

cu si despre

Growing Your Career. Internationally

Miercuri, 26 octombrie, a fost lansat un parteneriat dintre Universitatea din București si Oxford College of Marketing care asigură o dubla certificare in publicitate si marketing, cu recunoaștere internationala. In plus, a fost lansat Institutul de Marketing si site-ul dedicat www.institutuldemarketing.ro, care ofera suport tuturor celor interesati in calificari profesionale.

Parteneriatul dintre cele două institutii de invatamant de prestigiu va asigura expertiza si certificari internationale in marketing si comunicare pentru studentii din Romania. Astfel, absolvenții masteratului din cadrul Departamentului Comunicare si Relatii Publice al Facultății de Litere din Universitatea Bucuresti vor putea beneficia de o dublă certificare profesionala – masterat in Consultanta si Expertiza in Publicitate și o certificare in marketing recunoscuta international prin Communication Advertising & Marketing (CAM), care ofera calificari de marketing focusate pe comunicare. CAM este considerată o parte integranta a Chartered Institute of Marketing (CIM).

Mai multe informatii despre oportunitatile de a studia la Universitatea Bucuresti, Masteratul de Consultanta si Expertiza Publicitara si o specializare in Marketing  si pe  portalul Money.ro.


Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Unicul scop al marketingului este sa determine cat mai multi oameni sa cumpere cat mai multe produse, cat mai des, cu cat mai multi bani. Daca activitatile dumneavoastra de marketing nu trimit consumatorii la casa cu portofelul in mana, gata sa va cumpere produsele, n-are rost sa le faceti!

(Segio Zyman)