More Marketing Solutions

Blog

cu si despre

Cursuri de marketing digital

Nicio strategie de marketing nu este completa in ziua de azi fara o componenta digitala.  Oxford  College of Marketing ofera acces tuturor  studentilor sai  din Romania la modulele digitale . Acum, orice persoana care studiaza cursurile CIM sau CAM  in cadrul Oxford College of Marketing va avea acces la cele sase  module digitale CAM Diploma. Acest lucru inseamna ca puteti  invata acum si ca puteti da examenele  cu noi mai tarziu.

Cursuri Marketing Digital

Comunicare Publicitate & Marketing (CAM)

Diploma in  Marketing Digital (Diploma in Digital Marketing )

Aceasta calificare  intensiva  va  furnizeaza  cunostintele care stau la baza principiilor marketingului digital si  abilitatile necesare pentru a face planificare  de marketing digital.

Diploma in Media Digitala (Diploma in Managing Digital Media)

Aceasta  calificare noua si incitanta  studiaza canalele digitale, relevanta si eficienta  acestora pentru includerea intr-un mediaplan.  Optimizarea pe motoare de cautare, publicitate online,  e-mail marketing,  marketing viral, PR online, marketing afiliat si media sociala, toate sunt explorate in detaliu.

Diploma in Marketing Mobil ( Diploma in Mobile Marketing)

Aceasta calificare a fost dezvoltata recent de CAM si este singura calificare disponibila marketerilor din intreaga lume  dornici sa isi actualizeze cunostintele si competentele legate de marketing pe telefoanele mobile.

Diploma in Evaluare si Analiza Digitala (Diploma in Digital Metrics and Analytics)

Analiza bine facuta a indicatorilor de marketing online  ii va ajuta pe marketeri sa-si dirijeze cheltuielile catre  zonele cu maximum potential de  profit.  Acest nou curs  dezvoltat  de CAM este singura calificare profesionala care se concentreaza asupra acestei zone.

Diploma in Media si Branding Digital (Diploma in Digital Media and Branding)

Cursul „Diploma in Digital Media and Branding” va permite sa evaluati/identificati canalele cheie folosite de clienti/consumatori si va ajuta sa intelegeti cum sa comunicati intr-un mediu de comunicare care evolueaza continuu.

Diploma Planificarea Campaniilor Digitale (Diploma in Digital Campaign Planning)

Diploma “Planificarea campaniilor digitale” va ajuta sa realizati proiecte digitale de comunicare. Acest curs  acopera domenii precum concepte digitale, realizarea unui proiect, controlul si evaluarea campaniei si anticiparea noilor tendinte.

Pentru mai multe informatii sau  detalii referitoare la cursurile de marketing digital, asteptam sa ne scrieti la contact@marketingsolutions.ro.


Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Unicul scop al marketingului este sa determine cat mai multi oameni sa cumpere cat mai multe produse, cat mai des, cu cat mai multi bani. Daca activitatile dumneavoastra de marketing nu trimit consumatorii la casa cu portofelul in mana, gata sa va cumpere produsele, n-are rost sa le faceti!

(Segio Zyman)