More Marketing Solutions

Archives

Pretul corect

Stabilirea pretului potrivit este o decizie vitala pentru orice firma care vrea sa ramana profitabil in piata. Se inchid tot mai multe firme si afaceri iar dincolo de recesiune si deficitul  de planificare, una dintre cauzele cele mai frecvente este strategia de pret. Am vazut recent un apartament frumos, cu un pret piperat care-ti permitea […]


Lungul drum spre echilibru in cercetarea de piata

Comportamentul consumatorului, Cercetare de marketing, Marketing one to one, Cercetare de piata, Solutii de marketing

Intelegerea comportamentului consumatorilor a devenit in mod paradoxal o sarcina si mai dificila odata cu explozia de informatii, noile tehnologii si media sociala. Mai multe date, mai mult haos. Bigger data, bigger problems. Motivatiile si obiceiurile de consum, informatii legate de comportament, valori si stil de viata care extind semnificativ cadrul demografic traditional sunt mai accesibile si mai usor de monitorizat decat oricand.


More Marketing Solutions are blog nou

More Marketing Solutions are un nou blog.  Despre subiectele despre care ne-am dat in trecut cu parerea puteti citi aici.


Unicul scop al marketingului este sa determine cat mai multi oameni sa cumpere cat mai multe produse, cat mai des, cu cat mai multi bani. Daca activitatile dumneavoastra de marketing nu trimit consumatorii la casa cu portofelul in mana, gata sa va cumpere produsele, n-are rost sa le faceti!

(Segio Zyman)